Nomineer uw Beste Buur

Heeft u zo'n buurman of buurvrouw in de straat of buurt bij wie je altijd terecht kan? Die altijd voor je klaarstaat, zo nodig een oogje in het zeil houdt en altijd een vriendelijk woord heeft? Iemand die de buurt simpelweg een stukje mooier maakt. Kortom kent u iemand die iedereen wel als buur zou willen hebben? Nomineer hem of haar dan voor de verkiezing van de Beste Buur !

 

Vul de gegevens in onderstaand formulier in en druk op de knop "Indienen"

Heeft  u moeilijkheden met het invullen van het formulier? Bel dan naar 0619201295.

U kunt nomineren tot 1 september

Uw gegevens
Wij hebben uw gegevens nodig om contact met u op te nemen als degene die u nomineert wordt geselecteerd. Uw gegevens worden voor geen enkel ander doeleind gebruikt.
De gegevens van uw Beste Buur
U kunt iemand in uw directe omgeving, bijvoorbeeld uw straat of iemand waaraan uw achtertuin grenst nomineren als Beste Buur. De gegevens van degene die u nomineert als Beste Buur worden alleen gebruikt om eventueel contact op te nemen voor de verkiezing van de Beste Buur. De gegevens worden voor geen enkel ander doel gebruikt. U kunt alleen inwoners van de gemeente Lochem (inclusief de dorpen in de gemeente) nomineren.
* Uw Beste Buur moet wonen in de gemeente Lochem.
* Geef aan wat degene die u nomineert voor u doet en voor u betekent. Vertel ook wat hij/zij voor anderen in de buurt of de omgeving doet. Geef een paar concrete voorbeelden. Op basis van uw motivatie kiest de jury de Beste Buur.