Over GoedeBuren Lochem

GoedeBuren Lochem is een project van de Stichting Welzijn Lochem met financiële ondersteuning van de gemeente Lochem, Viverion en IJsseldal Wonen. En natuurlijk wordt GoedeBuren Lochem ook mogelijk gemaakt door de vrijwillige inzet van de adviseurs en bemiddelaars.

De mensen van GoedeBuren

De adviseurs en bemiddelaars van GoedeBuren Lochem zijn door de wol geverfde mensen die veel ervaring hebben met conflicten tussen bewoners. Ze zijn ervaren, kunnen goed luisteren en zijn onpartijdig. Ze bemiddelden in conflicten of waren op een andere manier betrokken bij het oplossen van ruzies. Ze weten hoe je een conflict kan oplossen. Ze hebben ook kennis over praktische en juridische mogelijkheden om woonoverlast aan te pakken. En ze weten welke organisaties u kunnen helpen bij het aanpakken van de overlast.

De mensen van GoedeBuren doen dit werk vrijwillig omdat ze graag willen dat iedereen prettig woont in de gemeenten. Ze worden bij hun werk ondersteund door een medewerker van de Stichting Welzijn Lochem.

Wil jij meehelpen bij GoedeBuren Lochem? Kijk dan hier voor meer informatie.

Privacy en de AVG

GoedeBuren Lochem als onderdeel van Stichting Welzijn Lochem hecht veel waarde aan de bescherming van persoonsgegevens en privacy van klanten, vrijwilligers, medewerkers en andere betrokkenen.  We gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens en we doen ons uiterste best om uw privacy te waarborgen. Dit doen we conform de huidige wet- en regelgeving, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Hier vindt u meer informatie: Hoe zit het met mijn privacy?

Contact opnemen met GoedeBuren Lochem

Wij zijn te bereiken via mail, telefoon en per post.

e-mail: hulp@goedeburenlochem.nl

telefoon: 0573-297000

postadres: 

GoedeBuren Lochem
p/a Stichting Welzijn Lochem
Postbus 196
7240 AD Lochem